Personvern og informasjonskapsler

Personvernerklæringen handler om hvordan Venezu samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Venezu, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og sende oss en henvendelse via vårt kontaktskjema. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.
En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Venezu benytter Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Søk

Venezu lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra Venezu sin nettside. For at vi skal sende e-post til riktig person, må vi registrere navn og e-postadresse. Vi registrerer også virksomheten du arbeider for. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

SSL-encryption

When you visit our website, a secure SSL encrypted session is started. You can check that the website is encrypted by clicking the padlock icon in the browser.


Cookies

We use cookies to provide you with better services. By using our website, you agree that we put these in your browser.

How to configure your browser to accept or reject cookies

Most newer browsers are set to automatically accept cookies. If you do not want this, you can change settings right in the browser. On aboutcookies.org.uk, you can read about how to configure your browser to accept or reject cookies.
Read more: About cookies on aboutcookies.org.uk


  • Web server / mobilPluss CMS

    Cookies: PHPSESSID
    Description: First-party cookies that are required by the publishing system / web server for session management in order to keep track of the unique users who visit the site for the restricted areas on the website, this cookie will be removed automatically after 30 minutes of inactivity or when you close the browser.


  • Google Analytics / Google

    Cookies that can be installed: __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, __utmv, _ga, _gat_gtag_UA_, _gid, 1P_JAR, APISID, CONSENT, HSID, NID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID, OSID, OTZ
    Description: We use Google Analytics to record and analyze visitor statistics on our site. The information stored in Google Analytics does not contain identifiable personal information, but aggregated statistics about users' movements and behaviors on the web pages. The information is only used in connection with the operation and further development of the web pages. Information received by Google is governed by the Google Privacy Policy. If you do not want to track this tool, you can use this this link opt out of Google Analytics using anonymous data.
    Read more: Google Privacy Policy
    Read more: Google Analytics Cookie Usage on Websites
    Read more: How to use Google cookies
    Read more: Cookie types used by Google



  • adnxs.com

    Description: A third party cookie that is set in order to determine if your browser is configured to accept cookies from AppNexus.
    Cookies that can be installed: anj, ness, uuid2
    Read more: AppNexus Cookie Policy
    Read more: AppNexus Platform Privacy


  • AdForm

    Cookies that can be installed: TPC, GCM, XCM, C, cid og uid
    The cookies appear under the domains adform.net and / or track.adform.net. The capsules are used to display ads for us on external websites. AdForm uses cookies to control which ads to display, the number of times they have been shown, etc. This is done anonymously and can not be traced back to individuals.


  • Hotjar (Statistics / Web Analytics)

    Description: We use the Hotjar analysis tool to analyze usage patterns on our site. Hotjar is a technology service that helps us understand how visitors experience and use our website. Hotjar registers what you click, scroller and how to navigate through the website. All data is anonymized.

    Cookies that can be installed: _hjIncludedInSample, _hjClosedSurveyInvites, _hjDonePolls, _hjMinimizedPolls, _hjDoneTestersWidgets,
    _hjMinimizedTestersWidgets

    Read more: Hotjar Cookie Information
    Read more: Hotjar Privacy Policy



  • Facebook Pixel / Social Media

    Cookies that can be installed:
    fr, Act, c_user, csm, datr, lu, m_user, p, pl, presence, S, sb, xs
    Description: We use Facebook Pixel to anonymously track the impact of and to improve our marketing campaigns on Facebook. See Facebook's cookie policy. Read more about ads on Facebook and how to customize your personal settings on Facebook.


  • Vimeo

    Description: On pages where we post Vimeo videos, different cookies may appear. They are used to log views and view related data on the videos.
    Cookies that can be installed: vimeo, player, vuid, _ga, _gid, _uetsid, _continuos_play_v3
    Read more: Vimeo Cookie Policy
    Read more: Vimeo Cookie List


Personal Information

In connection with a customer relationship we obtain information such as name, address, phone number, organization number and other necessary information. We use this information only to process your customer relationship, for example, responding to requests, submitting offers, and making orders. We take care of the information you provide as long as our customer relationship exists. You have the right to access, correct and delete data we have stored about you. Upon completion of customer relationships, we will also keep data as long as we consider it appropriate. This to help you with any history if you would need it.


Inspection and correction

According to the Personal Data Act, you are required to have access to the information that is registered. Right to inspect the stored data can be obtained by sending a written inquiry to us. If the registered information is incorrect or incomplete you may require these corrected in accordance with the Personal Information Act.

Nettsidens eier og kontaktinfo

Venezu AS
Darres gate 22
0175 OSLO
Telefon: 21 02 70 10
E-post: stein.dale@venezu.no
Orgnr. 982 247 497

Venezu AS jobber til enhver tid med å følge gjeldende regelverk for personvern. Om du har spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på stein.dale@venezu.no eller telefon 21 02 70 10.

 

Contact us